|
| EmRe AyDıN | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
fLyA
| Konu: EmRe AyDıN C.tesi Ekim 20, 2007 1:11 am | |
| bElKi 1 Gn ÖzLeRSn
Belki bir gün özlersin Başka adamlarla Başka şehirlerde Yürürken Okuduğun ilk roman Sevdiğin ilk adam Yasal acılarından Hatta yalnızlıktan Belki dolar gözlerin Başka adamlara Başka şehirlerde Belli etmezsin Belki bir gün özlersin
Sil gözünün yalnızlıklarını O an fısılda duvarlara adımı Bin bıçak var sırtımda Biniyle de adaşsın Her biri hayran sana
Belki bir gün özlersin Başka adamlarla Başka şehirlerde Yürürken Seçtiğin bu hayat Geçtiğin son adam Yasal acılarından Hatta yalnızlıktan Sessiz harfler seçersin Başka adamlara Başka şehirlerde Belli etmezsin Belki bir gün özlersin
Sil gözünün yalnızlıklarını O an fısılda duvarlara adımı Bin bıçak var sırtımda Biniyle de adaşsın Her biri hayran sana | |
| | | fLyA
| Konu: İhTiYaCıM vAr SaNa C.tesi Ekim 20, 2007 1:12 am | |
| bugün biraz gerginim yine, sesim değişik gelebilir biraz, ama sen anlarsın,bana katlanırsın... tuhaf laflar edebilirim, seni belki üzebilirim, ama sen susarsın,çünkü beni tanırsın... öyle çabuk kızma derdin hep, bu kadar da kolay alınma, o zaman beni sar, hadi sarıl bana, değişmez huylar bilirsin, bir kere de sen dene alışmayı! ben göğsüne yatarken böyle derin nefes alma bu ara ihtiyacım var sana ellerimi sakın bırakma bana huzur veren tek yer senin yanın unutma gün varıncaya kadar sabaha sakın hiçbir yere kalkma fazla bişey istemem sadece dur burda... | |
| | | fLyA
| Konu: GiT C.tesi Ekim 20, 2007 1:12 am | |
| Git gideceksen bekleme, farklı değilsin sende Gideceksen bekleme..
Adam olmaz , dedin senden Adam nedir , dedim içimden Farketmezdi , değişseydim Güvenseydim yada salıverseydim..
Git gideceksen bekleme, Farklı değilsin sende gideceksen bekleme..
Git gideceksen bekleme Başka birşey söleme Gideceksen bekleme..
Artık olmaz dedin senle Çok eskitti beni bu hikaye
Tamam dedim, Tamam kabul Laf anlatılmaz ki , gerçeğee
Git gideceksen bekleme Farklı değilsin sende, Gideceksen bekleme..
Git gideceksen bekleme, Başka birşey söleme Gideceksen bekleme..
Ben üşümem sen geç beni, Sıkı giyin kandırma kendini. Bir şairin, Şiirinden ibaret tüm bildiğin büyük itimalle..
Git gideceksen bekleme, Farklı değilsin sende Gideceksen bekleme..
Git gideceksen bekleme Başka birşey söleme Gideceksen bekleme... | |
| | | fLyA
| Konu: dAyAn YaLnIzLıĞm C.tesi Ekim 20, 2007 1:13 am | |
| karlar karışık yar hüzün hüsran üstüm başım hep uzun kollu benden iyi bilirsin anlatmama lüzum var mı? gözlerim senden sonra hep parçalı bulutlu sen de baksan görürsün bakmaya yüzün var mı?
mutlu muyduk ki sade nefes aldık bıktım artık uzatma yaslan bana ,ağla
kal yanımda böyle sonbahar gelince sonsuzlar içinde kalma yanlızlığım
bak yenildik işte zamanı gelince kalkarız belki de dayan yanlızlığım
uzun yola gitmeden iki koltuk ayırttım seninkisi cam kenarı sormana lüzum var mı? farkı yok ki geçmişten ilk kez görmüş değilsin hiç kur'aya girmeden hep kısa çöpü çekmişsin
mutlu muyduk ki? sade nefes aldık bıktım artık uzatma yaslan bana ağla
bak yenildik işte zaman hep gelince kalkarız belki de dayan yanlızlığım
kal yanımda böyle sonbahar gelince
bak yenldik işte kalkarız belki de dayan yanlızlığım
bak yenildik işte zamanı gelince kalkarız belki de dayan yanlızlığım | |
| | | fLyA
| Konu: Bn SnSiZ iStnBuLa DüŞmAnM C.tesi Ekim 20, 2007 1:15 am | |
| Kelimelerden alacaklı bir sağır gibi İçimi döktüm bugün, yokluğunla konuştum Tutsak gibi, enkaz gibi, kendim gibi İçimden çıktım bugün, içimle kavuştum
Yüzünü ilk kez gören bir çoçuk gibi Gördüm kendimi gördüm Kırıldı ayna paramparça Paramparça ne varsa kadınım Yokluğunda kaç damla gözyaşı eder adın Ne olur, gel, gel, gel, gel Ben sensiz istanbul'a düşmanım.
Kestiğim ümitlerden yelkenler yaptım ama Yokluğunda ne gidebildim ne de kaldım Gerçek miydi tutunmaya çalıştıklarım Hediye süsü verilmiş ayrılıklarım
Kaybetmenin tiryakisi bir çoçuk gibi Sustum, kendime kızdım Kırıldı ayna paramparça Paramparça ne varsa kadınım Yokluğunda kaç damla gözyaşı eder adın Ne olur, gel, gel, gel,gel Ben sensiz istanbul'a düşmanım | |
| | | | EmRe AyDıN | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |