FoRum Oksİt
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
FoRum Oksİt

FoRum OkSit

AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

İSTANBUL KIYAMET VAKTİ

2 posters
YazarMesaj
KURTADAM

KURTADAM

İSTANBUL KIYAMET VAKTİ Empty
MesajKonu: İSTANBUL KIYAMET VAKTİ   İSTANBUL KIYAMET VAKTİ EmptyPtsi Ekim 29, 2007 11:24 am

Knight severler için %100 Türkçe Knight

http://istanbuloyun.mynet.com/

Arrow Arrow
fLyA

fLyA

MesajKonu: Geri: İSTANBUL KIYAMET VAKTİ   İSTANBUL KIYAMET VAKTİ EmptyPtsi Ekim 29, 2007 12:30 pm

saol paylaşım için bi an çok korktum acaba bu başka başlık açmayı bilmiyomu die ama gördügüm kadarıyla başka bi başlık açıp yazmışsn çok saol yh cheers cheers
KURTADAM

KURTADAM

MesajKonu: Geri: İSTANBUL KIYAMET VAKTİ   İSTANBUL KIYAMET VAKTİ EmptyCuma Kas. 02, 2007 10:42 am

belki ben başlık açmayı sevmiyorum başkalarının başlığını sömürüyorum Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Cool
fLyA

fLyA

MesajKonu: Geri: İSTANBUL KIYAMET VAKTİ   İSTANBUL KIYAMET VAKTİ EmptyCuma Kas. 02, 2007 11:22 am

ama o zmn konular çok karışıyo herkes istedigi bilgiyi bulamıyo lütfen dikkat edersn sevinirim:!: Exclamation Exclamation kapişşşşş
KURTADAM

KURTADAM

MesajKonu: Geri: İSTANBUL KIYAMET VAKTİ   İSTANBUL KIYAMET VAKTİ EmptyC.tesi Kas. 03, 2007 9:04 am

hayır ama ben bilim teknikten bir başlık açıp da aşkla ilgili şiir mi yazıyom başlığa uygun bişiler yazıyom Twisted Evil Twisted Evil Exclamation Exclamation

İSTANBUL KIYAMET VAKTİ
1 sayfadaki 1 sayfası