FoRum Oksİt
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
FoRum Oksİt

FoRum OkSit

AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

...............

4 posters
YazarMesaj
MrVe

............... Empty
MesajKonu: ...............   ............... EmptyPtsi Kas. 05, 2007 2:02 am

affraid yh asıqumm bn yh hp e-thism yüsünden gdip bi kalpsize asıq oldm yh bi insan anjk bukdr savrgan olablir yh ne kdr iğrnç bise yh nerden cıktı karsma o klpsiz serefsiz kalles cocuk (özr dilerim e-hissm senn en ykn arkn yh)sinr oluom ama sölijm yh sıqıldm bnde haykırmaktn asqımı bu asqı haykrmadıqım site klmadı arifim seni sefiom (emn ol seni unutjm)4kes almak neymis gösteremdim ama itiraf edim bnde seni 3kisi ile aldattım sırf sn yaparsında bn yapamazmıym die SENİ OKADAR COOOKK SFERKN HEMDE aldattım özr dilerim ama salla platonik imknsz bi asqq bu : ))
Ediz Emre
Admin
Ediz Emre

............... Empty
MesajKonu: Geri: ...............   ............... EmptyPtsi Kas. 05, 2007 8:16 am

ooo meve demek hala arifi seviyon hıı kızım unut bence çok hayırsız beni bile arayıp sorduu yokk Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
https://forumoksit.yetkin-forum.com
fLyA

fLyA

............... Empty
MesajKonu: Geri: ...............   ............... EmptyPtsi Kas. 05, 2007 8:24 am

yh olum ne sevmesi yh sn hala merveyi tanıyamadın mı şmdi neler yapıo oo ne arifi ara sıra film kopuyo arife geri dönüyo arf arf dio ama bitti artk o ciddn baya hayırsız biri Smile Smile Wink
siz kimi banlıyonuz

siz kimi banlıyonuz

............... Empty
MesajKonu: Geri: ...............   ............... EmptyPerş. Ara. 06, 2007 11:55 am

siz kimi banlıyonuz salaklar sanki bi daha üye olamam yeni msn açarım yine kayıt olurum akılsızlar lol! lol!

...............
1 sayfadaki 1 sayfası