Konu: abi ii msnz??????* Paz Kas. 25, 2007 9:53 am
bu ne ya böle steyee ayda ylda 1 griosnz onda da sçma spn laf sokmaya fln çlşıosnz sçmlmaın pls. ya ste zati ölüo bi de bazı çkntlr brbrlrne lf skmaa çlşıo
fLyA
Konu: Geri: abi ii msnz??????* Ptsi Kas. 26, 2007 9:21 am
ste zati ölüo bi de bazı çkntlr brbrlrne lf skmaa çlşıo
birz ayıp olmuyomu çagl konuşma sanki sn çok giriyosn çok paylaşım yapıosunda bana bile laf atıyosn bn orda haklıydm tmm mı bi ara sinirli olmuş olabilirm o yüzdn özür diledim o furkn gelip haftalar snra yazmış oraya tkrardn laflarına dikkat ettt
d<3n1i2z ¿?
Konu: Geri: abi ii msnz??????* Çarş. Kas. 28, 2007 12:35 pm
üstne alnıosn dmk ki snde lsf sokp brilrne kndni kntlmaa çlşıosn orda bhstiiim kşi sn diildn ama asl kşi üstne alnmsn die gnl knştm bide aynı şey tkrrlnmsn die ayrca sn kmsn bna lflrna dkkt et diosn ortada bi knou var ism verilmemş bnce sn önce bi kç kz daa oku flyjm sora cvp yz çnkü cddn ne bu sataşma anlşlmıo yni ayrca bn çk griorm die bşi dmedm dkktni çekm sitede zati 2 3 knu vr onda da hp bzlrı brbrlrne lf skmaa çlşıo bnc sn ksnlkle bi daa oku yzdklrmı
d<3n1i2z ¿?
Konu: Geri: abi ii msnz??????* Çarş. Kas. 28, 2007 12:38 pm
ayrıca ben bile dediin ne ki çok griosn ama yarsı paylaşm dier yarısı mllte lf sokmya çlşmk
fLyA
Konu: Geri: abi ii msnz??????* Perş. Kas. 29, 2007 10:04 am
denz ne sninle nede başka biriyle burda trtışmk istemiyorum ama bnce sn ne yazdıgını ii okumuyosn abi orda ne yazmışın BAZI ÇIKINTILAR >>>BİRBİRLERİNE<<< LAF SOKMAYA ÇALIŞLIYO yazmışsn farkında diilsin heralde orda tm tek bi kişiyi kullanasn hiç üstüme alınmicam bile ama orda kutadamla bnim bi konuda anlaşmazlıgımzı vardı bnce sn ne yazdıgını bilmiyosn bide bana ii oku diyosn ve bak bakalım bnim msjlarımn yarısı tartışmamı say istersn biii ve ltfn kapa bu konuyu olurmu
d<3n1i2z ¿?
Konu: Geri: abi ii msnz??????* Ptsi Ara. 03, 2007 12:07 pm
ii aferm bri plaket wrr blki çk lf sktn die:Sgbrmiodk brda sn d n yzdıına dkkt edrsn inş bi daaki sefere